Buradasın
Karnabahar kızartması tempura sosu nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karnabahar kızartması için tempura sosu yapmak şu şekilde yapılabilir:
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- Bir kaba 2 su bardağı buğday nişastası, buzdolabında bekletilmiş 1 çay bardağı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 yumurta ve buzdolabından alınan 2 şişe sodayı ekleyin 5.
- Malzemeleri el çırpıcısıyla güzelce çırpın 5.
Bu tempura malzemesi, karnabahar, brokoli, havuç, bamya, patlıcan ve patates gibi sebzelerde kullanılabilir 5. Ayrıca deniz ürünlerinde de tercih edilebilir 5.
Tempura sosuna batırılan sebzeler, kızgın yağda kızartılabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: