Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahkenin içine konulabilecek bazı malzemeler şunlardır:
- Tereyağı: Kahveye yarım çay kaşığı tereyağı eklemek, daha yumuşak ve kadifemsi bir tat sağlar 1.
- Çiğ yumurta: İskandinav ülkelerinde yaygın olan bir karışımda, kahve çekirdekleriyle karıştırılmış çiğ yumurta kullanılır 1.
- Limon kabuğu: Kahvenin acı tadını azaltmak ve daha tatlı hale getirmek için ince bir limon kabuğu eklenebilir 1.
- Tuz: Kahvenin aromasını yumuşatmak için az miktarda tuz eklemek de bir seçenektir 1.
- Yulaf ezmesi: Kahveli yulaf ezmesi, kahvaltı etmeden evden çıkan ama güne kahvesiz başlayamayanlar için iyi bir alternatiftir 1.
- Kakule: Kahveye kakule eklemek, kafeinin etkisini azaltırken kahvenin faydalarına dokunmaz 1.
- Hindistan cevizi yağı: Kahveyi zenginleştirir ve metabolizmayı hızlandırır 1.
- Dondurma: Şeker ve krema yerine kahveye dondurma eklemek, onu daha tatlı hale getirir 1.
- Fıstık ezmesi: Kahvenin içine fıstık ezmesi koymak, kremaya benzeyen bir tat sağlar ve potasyum ihtiyacını karşılar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: