Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kafkas kefir mayasının farkı, aşağıdaki özelliklerinde yatmaktadır:
- Tam yağlı ortam gereksinimi 1. En iyi sonuçlar için tam yağlı süt kullanılması önerilir 1.
- Canlı bakteri içeriği 1. Saf ve organik bakteri içeriği sayesinde kefirin kalitesi artar 1.
- Kıvam ve lezzet 1. Kullanıcılar, bu mayanın harika bir kefir ürettiğini ve kıvamının çok güzel olduğunu belirtmişlerdir 1.
- Mayalama kolaylığı 1. 0,5 lt süt ile başlayarak kolay bir mayalama süreci vardır 1.
- Çoğalma hızı 2. Maya, sıcaklık koşullarında hızlıca çoğalır 2.
- Kullanım kolaylığı 2. Detaylı kılavuz ile desteklenen bir kullanım şekli vardır 2.
Ayrıca, orijinal Kafkas kefir mayasının, keçi tulumu içinde, inek sütünün süt kuzusu ile süt danasının şirdenleri ile pıhtılaştırılması sonucu elde edildiği belirtilmektedir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: