• Buradasın

    Kabaklı krep kaç dakikada pişer?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kabaklı krep 20-25 dakika pişer 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    Krep için hangi tava daha iyi?
    Krep için en iyi tava, yapışmaz yüzeye sahip, düz ve ince kenarlı bir tavadır. Önerilen tava çeşitleri: - Teflon tava: Hafif yapısı ve soteleme işlemi için uygun olması nedeniyle tercih edilir. - Seramik tava: Sağlıklı pişirme imkanı sunar, ancak çizilmemesi için tahta veya silikon kaşıklar kullanılmalıdır. - Çelik tava: Dayanıklı ve reaktif olmayan yüzeyi ile farklı pişirme yöntemleri için uygundur. Ayrıca, özel krep tavaları da krep yapımı için idealdir ve bu tavalar genellikle krep hamurunun eşit şekilde yayılmasını sağlayan geniş bir tabana sahiptir.
    Krep için hangi tava daha iyi?
    Krep nasıl yapılır?
    Krep yapmak için gerekli malzemeler: 1 adet yumurta; 1,5 çay bardağı un; 1 bardak süt; 1 tutam tuz ve şeker; Tereyağı veya sprey yağ. Yapılışı: 1. Tuz, şeker ve yumurtayı çırpın. 2. Sütü ekleyerek çırpmaya devam edin. 3. Unu yavaş yavaş ekleyerek çırpın ve akıcı ve pürüzsüz bir kıvam elde edin. 4. Teflon tavayı ısıtın ve hafifçe yağlayın. 5. Tavaya krep hamurundan yarım kepçe kadar dökün ve kepçenin tersi ile yayın. 6. Üzeri göz göz olan krebin diğer tarafını çevirin ve 15-20 saniye daha pişirip düz bir tabağa alın. 7. Tüm krepler pişince ılık olarak servis yapın.
    Krep nasıl yapılır?