Buradasın
Kabak köftesini kızartırken dağılmaması için nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kabak köftesinin kızartılırken dağılmaması için şu adımlar izlenebilir:
- Kabakların suyunu iyice sıkmak 14. Bu, karışımın sulanmasını ve dağılmasını önler 1.
- Un miktarını artırmak 1. Karışımın kıvamını yoğunlaştırmak için un eklenebilir, ancak fazla un karışımın katı olmasına neden olabilir 1.
- Kızartma yağının yeterince ısınmış olması 14.
- Köfteleri iki kaşık yardımıyla bırakmak 1. Bir kaşığa harcı doldurup ikinci kaşıkla tavaya aktarmak, köftelerin şeklini korumasına yardımcı olabilir 1.
Ayrıca, tarife isteğe bağlı olarak kabartma tozu eklemek ve yumurtaya alerjisi olanlar için keten tohumu veya chia tohumu kullanmak da önerilmiştir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: