Kabak mücver kızartması için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Kabakları hazırlayın: 4 adet kabağı rendeleyin ve elinizle sıkarak suyundan arındırın. 2. Yeşillikleri doğrayın: 4 dal taze soğan, ¼ bağ maydanoz, dereotu ve taze naneyi ince kıyın. 3. Karışımı hazırlayın: Geniş bir karıştırma kabında 3 adet yumurtayı ve 5 yemek kaşığı unu çırpın. 4. Yağı ısıtın: Bir tavaya ayçiçek yağı koyun ve ısıtın. 5. Mücveri kızartın: Harçtan 1 yemek kaşığı alıp ısıttığınız tavaya koyun ve her iki tarafı da iyice kızarana kadar pişirin. 6. Servis edin: Pişirdiğiniz mücverleri fazla yağından arındırmak için havlu kağıt serili bir tabağa alıp ılık olarak servis edin. Alternatif olarak, sodalı kabak kızartma tarifi de deneyebilirsiniz: 1. Kabakları dilimleyin: 2 adet orta boy kabağı çatal yardımıyla çizip yıkayın ve kurulayın. 2. Bulamaç hazırlayın: 1 su bardağı un, 1 çay kaşığı tuz ve soğuk maden suyunu bulamaç haline gelinceye kadar çırpın. 3. Kızartın: Yağı ısıtmaya başlayın ve kabakları bulamacın içine atıp kızgın yağda kızartın. 4. Servis yapın: Kızarttığınız kabakları yoğurtlu sosla birlikte sıcak olarak servis edin.