Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japonların beyaz hamur yemeği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Japon mutfağında bulunan bazı hamur yemekleri şunlardır:
- Udon 13. Yumuşak dokusu ve doyurucu lezzetiyle hem sıcak hem de soğuk olarak servis edilen kalın buğday unu eriştesidir 1.
- Soba 35. Karabuğday unu ile yapılan ince uzun erişte yemeğidir 3.
- Ramen 134. Buğday eriştesi, et, soya sosu ve çeşitli et-kemik ile hazırlanmış bir et suyundan oluşan çorbadır 13.
- Onigiri 15. Pirinç topları veya üçgen şekilli pirinç yumakları olarak bilinen, çeşitli iç dolgularla zenginleştirilebilen bir atıştırmalıktır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: