Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İsveç pastası yapmak için aşağıdaki tarifler kullanılabilir:
- Elmalı İsveç pastası 2.
- Malzemeler:
- Hazırlanışı:
- Sıcak su, şeker, tuz ve yumurtayı derin bir kapta mikserin en yüksek ayarında 10 dakika çırpın 2.
- Ayrı bir kapta diğer malzemeleri karıştırın ve eleyerek keke ekleyin 2.
- Keki, tahta kaşıkla alttan üste doğru yavaşça karıştırın 2.
- Keki yağlanmamış kek kalıbında (24 cm), önceden ısıtılmış 180 derece fırında, alt üst ayarında 20-25 dakika pişirin 2.
- Elmaları yıkayıp soyun ve küçük küçük doğrayın 2.
- Nişastayı bir kasede biraz elma suyu ile karıştırın 2.
- Elmaları tencereye koyun, elma suyunu, limon suyunu, tarçını, toz şekeri de koyup birkaç dakika karıştırın 2.
- Daha sonra nişastayı koyup katılaşana kadar karıştırın 2.
- Soğumuş keki bir pasta tabağına alın ve etrafına pasta çemberi geçirin 2.
- Elmaları keke döküp yayın 2.
- Keki buzdolabına koyup elmaların soğumasını bekleyin 2.
- Kremanın hazırlanışı: Süt kremasını derin bir kaba alın, mikserin yüksek ayarında 1-2 dakika çırpın 2.
- San apartı ve vanilya şekerini ekleyip, krema iyice katılaşana kadar çırpmaya devam edin 2.
- Krema katılaştıktan sonra buzdolabına koyun 2.
- Keki buzdolabından çıkarıp kremanın yarısından fazlasını kekin üstüne sürün 2.
- Geri
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: