Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Isparta'da akşam yemeğinde yenebilecek bazı yemekler:
- Banak 23. Kuzu, koyun veya dana etiyle hazırlanan ve uzun süre pişirilen geleneksel bir yemektir 23.
- Tandır kebabı 25. Kuzu eti ile hazırlanan ve tandırda uzun süre pişirilen bir kebap türüdür 25.
- Fırın kebabı 35. Çalı kökü odunuyla fırında pişirilen, tuz veya baharat kullanılmayan bir kebap çeşididir 35.
- Sazan dolması 35. Taze sazan balığı ve özel harçla hazırlanan bir yemektir 35.
- Kabune pilavı 3. Dana eti, nohut, pirinç ve baharatlarla hazırlanan, düğünlerde sıkça yapılan bir pilav türüdür 3.
Ayrıca, Çorbada Şayan gibi mekanlarda ev yemekleri ve etli yemekler de tercih edilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: