Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hindistan cevizli makaron yapmak için gerekli malzemeler:
Hazırlanışı:
- Fırını 325°C dereceye ayarlayın 1.
- Bir kap içerisine yumurta akı ve tuzu ekleyip mikser ile yoğunlaşana kadar çırpın 1.
- Yoğunlaşan karışıma hindistancevizini, şeker ve vanilyayı ekleyip yumuşak hareketlerle kaşık yardımı ile karışımı harmanlayın 1.
- Fırın tepsisine fırın kağıdı yerleştirerek Hindistan cevizli makaronları üstleri pembeleşinceye kadar 20/25 dakika pişirin 1.
Alternatif bir tarif için 4RR sitesinin reçetesine bakabilirsiniz 2:
Malzemeler:
- 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi aromalı şurup 2;
- 200 gr rendelenmiş Hindistan cevizi 2;
- 1 yumurta beyazı 2;
- 1/4 su bardağı toz şeker 2;
- 1/2 çay kaşığı vanilya özü 2.
Hazırlanışı:
- Fırını 180°C'ye ısıtın ve fırın tepsisini yağlı kağıtla kaplayın 2.
- Bir kasede yumurta beyazını çırpın, ardından şeker ve vanilya özünü ekleyin 2.
- Hindistan cevizi aromalı şurubu ve rendelenmiş Hindistan cevizini karışıma ilave edin ve karıştırın 2.
- Karışımdan küçük toplar alarak tepsiye yerleştirin 2.
- 10-15 dakika boyunca, hafif altın rengi alana kadar pişirin 2.
- Fırından çıkarıp soğumaya bırakın ve ardından servis edin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: