Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hazırlık tezgahı, endüstriyel mutfaklarda malzemelerin hazırlanması için kullanılan, kesme, soyma, dilimleme ve karıştırma gibi işlemler için uygun yapıda tasarlanmış tezgahlardır 14.
Bazı hazırlık tezgahı türleri:
- Polietilen tablalı tezgahlar 13. Et, süt, balık ve sebze-meyve gibi gıdaların kesilmesi için kullanılır 3.
- Paslanmaz çelik tezgahlar 23. Dayanıklı, hijyenik ve uzun ömürlüdür 23.
- Evyeli tezgahlar 13. Elde bulaşık yıkama ve bulaşıkları suya basma için kullanılır 3.
Hazırlık tezgahları, genellikle 60 veya 70 serisi olarak sınıflandırılır; 60 serisi tezgahların derinliği 60 cm, 70 serisi tezgahların derinliği ise 70 cm'dir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: