Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Endüstriyel tezgah, genellikle paslanmaz çelikten üretilen, dayanıklı ve hijyenik bir çalışma yüzeyi sunan tezgahlardır 12.
Kullanım alanları:
- Mutfaklar 15. Yemek hazırlama, hamur işleri, kasaplık gibi işlemler için kullanılır 15.
- Atölyeler ve fabrikalar 24. Montaj, servis, bakım ve üretim gibi faaliyetler için tercih edilir 24.
Çeşitleri:
- Çalışma tezgahları 124. Çekmeceli, panolu, katlanabilir gibi farklı modelleri bulunur 124.
- Evyeli tezgahlar 15. Elde bulaşık yıkama veya malzemeleri suya basma işlemleri için kullanılır 15.
- Polietilen tablalı tezgahlar 15. Et, süt, balık ve sebze/meyve gibi gıdaların kesimi için kullanılır 15.
- Mermer tablalı tezgahlar 15. Hamur hazırlık gibi işlemler için kullanılır 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: