Buradasın
Hazır dana tandır nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hazır dana tandır pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 1 kg dana eti, 2 adet kuru soğan, kimyon, karabiber, pul biber, tuz, 2 yemek kaşığı tereyağı 2.
- Hazırlık: Kuru soğanı dörde bölün ve kabuklarıyla birlikte fırın tepsisine alın 2. Etin üzerine baharatları ve tereyağını ekleyip iyice harmanlayın 2.
- Pişirme: Fırın tepsisinin üzerini pişirme kağıdıyla sarın ve hava almayacak şekilde folyo ile örtün 2. 200 derece fırında 2 saat pişirin 2. Arada kontrol edin, et dağılıyorsa fırından çıkarın 2.
- Servis: Pişen eti çatal yardımıyla didikleyin 2. Üzerine jü sos gezdirerek sıcak servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: