Buradasın
Havuç ve tarçınlı kekin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Havuç ve tarçınlı kekin püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin Oda Sıcaklığında Olması: Tüm malzemelerin oda sıcaklığında olması, kekin daha iyi kabarmasını sağlar 12.
- Şeker ve Yumurtayı İyice Çırpmak: Şeker ve yumurtayı mikserle köpürene kadar çırpmak, kekin daha fazla kabarmasına yardımcı olur 23.
- Fırın Kapağını İlk 20 Dakika Açmamak: Kekin ilk 20 dakika fırın kapağını açmayarak daha iyi kabarmasını sağlamak önemlidir 13.
- Havuçların Suyunu Sıkmak: Havuçları rendeledikten sonra suyunu sıkmak, kekin içerisinin sulanmasını önler 23.
- Unu Eleyerek Kullanmak: Unu eleyerek eklemek, kekin daha yumuşak olmasını sağlar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: