Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lezzetli salamlar arasında öne çıkanlar şunlardır:
- İspanyol Salamı: Ana hamura katılan tane karabiberle zenginleştirilir ve sığır gödenine doldurulup işlenir 1.
- Fıstıklı Salam: Kabukları temizlenmiş yeşil fıstık eklenerek yapılır ve dumanlama ile pişirme işlemine tabi tutulur 1.
- Mortadella: Bologna şehrinde yapılan, iri doğranmış yağ parçaları, yeşil fıstık ve sarımsakla tatlandırılan bir İtalyan salamıdır 1.
- Parma Salamı: Beyaz şarap, tane karabiber ve sarımsakla tatlandırılan Parma'nın çok lezzetli bir çeşididir 1.
- Toscana Salamı: Floransa'da en iyi salam olarak bilinir, domuz eti ve yağsız sığır eti karıştırılarak yapılır 1.
Ayrıca, Pınar ve Polonez gibi markalar da lezzetli ve çeşitli salam seçenekleri sunar 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: