Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Salam çeşitleri yapımında kullanılan et, baharatlar ve kurutma yöntemlerine göre farklılık gösterir 1. İşte bazı popüler salam çeşitleri:
- Macar Salamı: Acı biber ve baharatlarla tatlandırılan, yoğun aromalı bir salam çeşididir 15.
- Milano Salamı: İnce dilimlenmiş, hafif tatlı ve aromatik bir İtalyan salamıdır 1.
- Varşova Salamı: Genellikle domuz eti ve baharatlarla yapılan, Polonya kökenli bir salam çeşididir 1.
- Hindi Salamı: Daha hafif bir seçenek arayanlar için ideal, hindi etinden yapılan salamdır 13.
- Dana Salamı: Dana etinden yapılan, daha az yağlı ve daha yoğun et tadına sahip bir salam çeşididir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: