Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hamur açma hattı, hamurun istikrarlı, üniform ve stressiz bir şekilde açılmasını sağlar 4. Bu süreçte şu adımlar izlenir:
- Hamur Besleme: Yüksek kaliteli ürün üretiminin ilk adımı olarak hamur besleme yapılır 4.
- Hamur Açma: GEA gibi sistemler, farklı viskozitelerde ve dokularda hamurla çalışabilir ve gerilimsiz hamur açma ile optimum hamur kalınlığı sağlar 4.
- Kontrol Sistemleri: Otomatik kontrol sistemleri, tüm çalışma parametrelerini optimize eder ve manuel müdahaleye gerek olmaksızın çalışma koşullarının ince ayarlarını gerçekleştirir 4.
- Son İşlemler: Hamur, son ayar merdanesine girerken oluşan halkayı tespit eden bir sensörle kontrol edilir 4. Giriş yönündeki sistemlerin hızı, hamur tabakasının sabit gerilimde kalmasını sağlamak için otomatik olarak ayarlanır 4.
Bu sayede, her bir merdaneden eşit hamur ağırlığı geçer ve tutarlı bir son hamur kalınlığı ve dokusu elde edilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: