Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- yarım paket makarna 14;
- 1 yemek kaşığı domates salçası 4;
- 1 adet orta boy soğan 4;
- 2 diş sarımsak 4;
- yarım paket krema 4;
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı 4;
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir 4;
- 1/2 su bardağı haşlanmış makarna suyu 4;
- tuz ve karabiber 4.
Hazırlanışı:
- Makarnayı haşlayın 14.
- Tavada zeytinyağı, sarımsak ve soğanı kavurun, salçayı ekleyip kavurmaya devam edin 14.
- Krema, haşlama suyu, karabiber, tuz ve parmesan peynirini ekleyin, karıştırın 14.
- Haşlanan makarnanın suyunu süzün ve sosla karıştırın 14.
- Ocaktan alıp servis edin 4.
Tarifin orijinalinde pesto sos da kullanılmıştır, ancak bu isteğe bağlıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: