Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fransa'ya gidince denenmesi gereken bazı lezzetler:
- Coq au Vin: Kırmızı şarapta ağır ağır pişirilen tavuk yemeği 12.
- Boeuf Bourguignon: Kırmızı şarapla uzun süre pişirilmiş dana eti 1.
- Ratatouille: Provence mutfağına özgü, kabak, patlıcan, domates ve dolmalık biberle yapılan sebze şöleni 12.
- Salade Niçoise: Ton balığı, haşlanmış yumurta, yeşil fasulye, domates ve zeytin içeren renkli ve besleyici bir salata 12.
- Escargots à la Bourguignonne: Sarımsaklı tereyağında pişirilen salyangozlar 1.
- Kruvasan: Kat kat açılan tereyağlı hamuruyla ünlü bir kahvaltılık 13.
- Pain au Chocolat: İçinde kaliteli bitter çikolata parçaları bulunan çikolatalı hamur işi 1.
- Creme Brulee: Krema, toz şeker, yumurta sarısı, vanilya ve sütten oluşan bir tatlı 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: