Frambuazlı cupcake yapmak için gerekli malzemeler: Keki için: 2 adet yumurta; 120 gram tereyağı; yarım su bardağı toz şeker; 1 tatlı kaşığı kabartma tozu; 1 tatlı kaşığı vanilya; yarım su bardağı süt; 1,5 su bardağı un; 1 çay kaşığı tuz; 1 kase frambuaz; 1 çay kaşığı çikolata parçaları. Kreması için: 1 su bardağı krema; yarım su bardağı pudra şekeri; 1-2 damla limon suyu; 1 tatlı kaşığı frambuaz reçeli (kremayı renklendirmek için). Yapılışı: 1. Tereyağını mikserle 1-2 dakika çırpın, ardından şekeri ekleyip karıştırmaya devam edin. 2. Sırayla bütün malzemeleri ekleyin, en son çikolata parçaları ve una buladığınız frambuazları ekleyip çok ezmeden son bir karıştırın. 3. Karışımı cupcake kaplarına eşit olarak paylaştırın ve 180 derece fırında 25 dakika pişirin. 4. Soğuyan cupcakelerin üzerini kremayla süsleyin, üzerine frambuaz ve rendelenmiş çikolata ekleyebilirsiniz. Alternatif bir tarif: Kakaolu frambuazlı cupcake için gerekli malzemeler: yarım su bardağı kakao; 1 su bardağı sıcak su; 2 adet yumurta; 1 su bardağı süt; yarım su bardağı ayçiçek yağı; 1,5 su bardağı toz şeker; 2,5 su bardağı un; 1 paket kabartma tozu; 1 paket vanilya; yarım çay kaşığı tuz; yarım su bardağı frambuaz reçeli. Yapılışı: 1. Kakaoyu sıcak suyun içine katıp karıştırarak erimesini sağlayın, ardından oda sıcaklığına gelene kadar soğutun. 2. Yumurta,