Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fırında köftenin en güzel nasıl pişirileceğine dair bazı öneriler:
- Malzemeler: 600 gram dana kıyma, 1 orta boy kuru soğan, 1 tatlı kaşığı kimyon, 3-4 dal maydanoz, dövülmüş karabiber, yarım çay bardağı galeta unu, çeyrek çay bardağı sıvı yağ, yarım çay bardağı süt, tuz 2.
- Hazırlık: Kıyma, soğan ve maydanoz küçük doğranıp bir kaba konur 2. Diğer malzemeler eklenir ve güzelce yoğrulur 2. Harç, 45 dakika dinlendirilir 2.
- Pişirme: Köfte harcından parçalar alınıp köfte şekli verilir ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir 2. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirilir 2.
- Servis: Dilediğiniz şekilde servis edilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: