Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Evet, fasulye ıslatmadan da haşlanabilir 3. Bunun için birkaç yöntem bulunmaktadır:
- Düdüklü Tencere: Fasulyeleri düdüklü tencereye koyup, üzerini geçecek kadar su ekleyerek kısık ateşte yaklaşık 45-60 dakika pişirebilirsiniz 2.
- Süt İle Haşlama: Fasulyeleri tencereye koyup, üzerine bir miktar süt ekleyerek kısık ateşte pişirebilirsiniz 12. Süt, fasulyelerin daha hızlı yumuşamasına ve lezzetinin artmasına yardımcı olur.
- Fırında Pişirme: Fasulyeleri bir fırın kabına koyup, üzerine su ekleyerek kabın üzerini alüminyum folyo ile kapatıp 180 derece fırında yaklaşık 2-3 saat pişirebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: