Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Etli kuru fasulye en güzel şekilde pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Kuru Fasulye Hazırlığı: Kuru fasulyeleri bir gece önceden suda ıslatın ve ertesi gün suyunu süzüp yıkayın 13.
- Soğan ve Et Kavurması: Düdüklü tencereye yağ ekleyerek soğanları küçük küçük doğrayıp kavurun, ardından kuşbaşı doğranmış etleri ekleyip suyunu çekene kadar pişirin 14.
- Salça ve Baharat Eklenmesi: Salça, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın 13.
- Fasulye İlavesi: Islanmış kuru fasulyeleri tencereye ekleyin ve üzerine yaklaşık 3-3.5 su bardağı su ilave edin 1.
- Pişirme: Arnavut biberleri de ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve ortalama 30 dakika pişirin 1. Fasulyelerin pişip pişmediğini kontrol edin 1.
- Servis: Pirinç pilavı ve kıl biber turşusu ile birlikte servis edebilirsiniz 1.
Alternatif olarak, dana eti yerine kuzu kuşbaşı da kullanabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: