Buradasın
Etli fasulye yaparken et nasıl yumuşak pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Etli fasulye yaparken etin yumuşak olması için şu yöntemler uygulanabilir:
- Etin mühürlenmesi 1. Eti az zeytinyağı ile suyunu salıp çekene kadar kavurmak, etin lezzetini ve yumuşaklığını korur 1.
- Sirke ilavesi 3. Kavurma sırasında bir veya iki yemek kaşığı sirke eklemek, etin daha yumuşak olmasına yardımcı olabilir 3.
- Önceden mühürleme 3. Eti yağsız ve kızgın düdüklü tencerede mühürlemek, yumuşaklık sağlayabilir 3.
Ayrıca, fasulyenin türüne göre pişme süresi değişebilir; bu nedenle fasulyenin yumuşayıp yumuşamadığını kontrol etmek önemlidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: