Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Etli kapuskanın pişme süresi, kullanılan tarife göre değişiklik gösterebilir.
- Yemek.com sitesinde yer alan tarife göre, etli kapuska kaynadıktan sonra kısık ateşte 40 dakika pişirilir 1.
- Nefis Yemek Tarifleri sitesinde yer alan tarife göre, etli kapuska kısık ateşte 45 dakika pişirilir 2.
- Yemeknet sitesinde yer alan tarife göre, etli kapuska kaynadıktan sonra kısık ateşte 35 dakika pişirilir 3.
- Kiraz’ın Mutfağı sitesinde yer alan tarife göre, etli kapuska kısık ateşte 30-35 dakika pişirilir 4.
Bu süreler, lahananın yumuşaması ve yemeğin pişmesi için gereken zamanlardır. Pişirme süresi, kullanılan malzemelere ve tencerenin ısısına göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: