Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Et ürünlerinin toptan ticareti, salam, sosis, sucuk, pastırma gibi et ürünlerinin büyük miktarlarda ticari amaçlarla alım ve satımını ifade eder 13.
Bu ticaret, genellikle NACE kodu 46.32.04 ile sınıflandırılır 3.
Toptan et ticareti yaparken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar:
- Tedarikçinin güvenilirliği 4. Etin doğru koşullarda saklandığından ve taşındığından emin olmak önemlidir 4.
- Saklama koşulları 4. Soğuk zincir, etin tazeliğini korumak için kritiktir 4.
- Fiyat 4. Uygun fiyatlı et seçerken kaliteden ödün vermemek gerekir 4.
- Kalite 4. Etin tazeliği, görünümü, kokusu ve hangi hayvandan elde edildiği gibi faktörler dikkate alınmalıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: