Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi yumuşak peynir konusunda kesin bir yanıt vermek zor olsa da, bazı öne çıkan yumuşak peynirler şunlardır:
- Mozzarella: İtalya kökenli, inek veya manda sütünden yapılan, yumuşak beyaz bir peynirdir 23.
- Süzme Peynir: İnek sütünün gevşek kısımlarından elde edilen, protein oranı yüksek bir peynir çeşididir 2.
- Ricotta: Keçi, koyun, inek ve İtalyan su aygırı sütünün sulu kısımlarından üretilen, kremsi yapıya sahip bir peynirdir 23.
- Camembert: Fransız peyniri, yumuşak ve kremamsı bir dokuya sahiptir 35.
- Brie: Fransız kökenli, yumuşak ve yenilebilir tabakasıyla kremsi bir peynir türüdür 35.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: