Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi bal kabağı olarak kabul edilen birkaç çeşit bulunmaktadır:
- Butternut Squash: Uzun, göbekli şekli ve ince kabuğuyla bilinir. Tatlı ve cevizli bir tada sahiptir, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerde kullanılabilir 23.
- Hokkaido Kabağı: Küçük veya orta boyda, kestaneyi andıran hafif tatlı ve cevizli bir aromaya sahiptir. Çorbalardan güveçlere kadar birçok tarifte tercih edilir 23.
- Dickinson Bal Kabağı: Uzun boya ve sıkı bir ete sahiptir, genellikle pasta ve turtalarda kullanılır. Hafif tatlılığa sahiptir 13.
- Galeux d'Eysines Bal Kabağı: İpeksi bir kıvama sahip olup, kızartma, ızgara ve fırınlama tarifleri için uygundur 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: