Buradasın
Bardakta patlamış mısır nasıl servis edilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bardakta patlamış mısır servisi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 3/4 su bardağı cin mısır, 4 yemek kaşığı ayçiçek yağı ve 1 çay kaşığı tuz 1.
- Hazırlık: Tencereye yağı alın ve eriyince mısır ve tuzu ekleyip kavurmaya başlayın 13.
- Pişirme: 5 dakika kavurduktan sonra kapak kapatıp arada karıştırarak mısırların patlamasını bekleyin 1.
- Servis: Bütün mısırlar patladıktan sonra patlamış mısırı bardağa alın 2.
İsteğe bağlı olarak, üzerine nane, kimyon, karabiber, pul biber ve tuz gibi baharatlar ekleyebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: