Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 2 adet patates 12;
- 2 dal taze soğan 1;
- 3 yemek kaşığı mayonez 12;
- 1 diş sarımsak 12;
- 1 çay kaşığı tuz 12;
- Yarım çay kaşığı karabiber 1;
- Bir tutam dereotu 12.
Hazırlanışı:
- Patateslerin kabuklarını soyun ve küçük küçük doğrayın 12.
- Doğradığınız patatesleri tencereye alın, üzerini geçecek kadar su ve tuz ekleyerek haşlayın 12.
- Haşlanan patatesleri derin bir karıştırma kabına alın 12.
- Üzerine doğradığınız taze soğan ve dereotu, karabiber, tuz, ezilmiş sarımsak ve mayonezi ekleyin 12.
- Güzelce karıştırıp servis edebilirsiniz 12.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: