Buradasın
Salata yaparken hangi malzemeler kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Salata yaparken kullanılan bazı malzemeler:
- Yeşil sebzeler: Marul, roka, maydanoz, dereotu, yeşil soğan, salatalık, domates 134.
- Bakliyatlar: Kinoa, kuru börülce, nohut 14.
- Deniz ürünleri: Karides, kalamar, ton balığı, ahtapot 3.
- Et ürünleri: Soğuk veya sıcak etler, tavuk 13.
- Kuruyemişler: Ceviz, badem 14.
- Sos malzemeleri: Yoğurt, zeytinyağı, limon suyu, sirke, hardal, bal, sarımsak 13.
- Baharatlar: Tuz, karabiber, pul biber 13.
- Diğer malzemeler: Adaçayı, zencefil, fıstık, kızılcık, portakal 15.
Salata yaparken malzemelerin taze olmasına, iyi yıkanmasına ve salatanın hemen servis edilmesine dikkat edilmelidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: