Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler ve yapılışı:
- Malzemeler: 200 gram karides, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 1 adet domates, 1 adet kapya biber, 1 adet yeşil biber, 1 çay kaşığı toz kırmızı biber, 1/2 çay kaşığı karabiber, 4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri 1.
- Yapılışı:
- Yemeklik doğranmış soğanı ve halka halka doğranmış sarımsakları tereyağında kavurun 1.
- Küp küp doğranmış biberleri ekleyip kavurmaya devam edin 1.
- Yemeklik doğranmış domatesi de ekleyip kavurmaya devam edin 1.
- Karidesleri ekleyin ve pişirmeye devam edin 1.
- Tüm malzemeler yumuşadıktan sonra baharatlarını ekleyip karıştırın 1.
- Suyunu çekince hazır olacak, güveç kaplarına paylaştırın 1.
- Üzerine kaşar peyniri rendesi serpin 1.
- Önceden ısıtılmış 200 derecede fırında 15 dakika kadar üzerlerini kızartın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: