Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elma dilimi elma yapmak için iki farklı tarif:
- Kızarmış Elma Dilimleri Tarifi:
- Elmaların kabuklarını soyup, çekirdekli kısmını çıkararak 2-3 cm kalınlığında halkalar şeklinde dilimleyin 1.
- Un, kabartma tozu, tarçın, şeker ve sütü bir kapta karıştırın 1.
- Hazırladığınız hamurun içinde elma dilimlerini karıştırın 1.
- Kızartma yağını tencerede ısıtın ve elma dilimlerini kızartın 1.
- Fazla yağını süzmek için tel ızgarada bekletin 1.
- Esmer şeker ve tarçını karıştırıp, kızaran elma dilimlerini bu karışıma bulayın 1.
- Fırında Tarçınlı Elma Dilimleri Tarifi:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: