Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bütün elma pişirmek için iki farklı yöntem:
- Fırında Pişirme: Elmaların kabuklarını soyup dilimleyin, üzerine tarçın ve şeker ekleyin 3. Fırın kabına alıp önceden 200 derecede ısıtılmış fırında elmalar yumuşayıp suyu hafifçe karamelleşene kadar pişirin 1.
- Çoklu Pişiricide Pişirme: Elmaları yıkayın ve havluyla kurulayın 4. Üst kısımlarını kesip çekirdeklerini çıkarın 4. Lor peyniri, kuru üzüm ve toz şekeri karıştırıp elmaların içine doldurun 4. Çoklu pişiricinin kasesini tereyağı ile yağlayıp elmaları içine koyun, pişirme modunu açarak 30-35 dakika pişirin 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: