Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elma dilim patatesin püf noktaları şunlardır:
- Patateslerin Kabuklu Olması: Patatesleri kabuklu bir şekilde bırakmak, çıtır bir dış yüzey sağlar 12.
- Zeytinyağının Eşit Dağılması: Zeytinyağının her yere eşit biçimde dağıldığından emin olunmalıdır 12.
- Kesim Şekli: Patatesleri elma dilimi şeklinde, ne çok ince ne de çok kalın olmayacak şekilde dilimlemek gerekir 2.
- Fırın Sıcaklığı: Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirmek, patateslerin güzelce kızarmasını sağlar 12.
- Harmanlama: Sarımsak, tuz, karabiber ve kekik gibi baharatlarla harmanlayarak lezzet katabilirsiniz 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: