Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ekçi'nin en iyi sucuğu olarak şu markalar öne çıkmaktadır:
- Cumhuriyet Sucukları: 1920'li yıllarda kurulan ve özgün formülü ile tanınan bir markadır 12.
- Apikoğlu Sucukları: 100 yıllık geçmişi olan ve 7-8 günlük fermantasyon işlemiyle üretilen bir markadır 13.
- İkbal Sucukları: Atatürk tarafından ismi değiştirilen ve Afyonkarahisar'da üretilen, restoran zinciri ve termal tesisleriyle de bilinen bir markadır 12.
- Şahin Sucukları: 1923 yılından beri Kayseri'de faaliyet gösteren ve günlük 50 tonluk üretim kapasitesine sahip bir markadır 13.
Bu markalar, kalite, lezzet ve geleneksel üretim yöntemleri ile dikkat çekmektedir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: