Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dünden kalan pişmiş tavuk, aşağıdaki yemeklerde kullanılabilir:
- tavuk salatası 2;
- tavuk quesadilla 2;
- tavuklu patlıcan yemeği 2;
- barbekü soslu tavuk 2;
- sezar salata 2;
- tavuk çorbası 2;
- tavuk sote 2;
- tavuklu sandviç 2.
Ayrıca, kalan tavukları değerlendirmek için şu tarif de kullanılabilir:
Kalan Tavukları Değerlendirme Tarifi
Malzemeler:
- 5 patlıcan 1;
- 2 kuru soğan 1;
- 6-7 biber 1;
- artan tavuk 1;
- tuz, karabiber, pulbiber 1;
- 1 çay bardağı kaşar peyniri 1.
Yapılışı:
- Patlıcanları bir cm genişliğinde kesip fritözde kızartın 1.
- Kızartılan patlıcanları büyük bir borcama dizin 1.
- Izgarada kalan sulu ve yağlı kısımlarla julyen doğradığınız soğanları ve biberleri tavada kavurun 1.
- Tavukları küçültüp doğradıktan sonra soğanlara ekleyin ve karıştırın 1.
- Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın ve patlıcanların üzerine yayın 1.
- Beşamel sos hazırlayıp dökebilirsiniz 1.
- En son kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin 1.
- 180° fırında 15 dakika pişirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: