Dünden kalan pişmiş tavuk, aşağıdaki yemeklerde kullanılabilir: tavuk salatası; tavuk quesadilla; tavuklu patlıcan yemeği; barbekü soslu tavuk; sezar salata; tavuk çorbası; tavuk sote; tavuklu sandviç. Ayrıca, kalan tavukları değerlendirmek için şu tarif de kullanılabilir: Kalan Tavukları Değerlendirme Tarifi Malzemeler: 5 patlıcan; 2 kuru soğan; 6-7 biber; artan tavuk; tuz, karabiber, pulbiber; 1 çay bardağı kaşar peyniri. Yapılışı: 1. Patlıcanları bir cm genişliğinde kesip fritözde kızartın. 2. Kızartılan patlıcanları büyük bir borcama dizin. 3. Izgarada kalan sulu ve yağlı kısımlarla julyen doğradığınız soğanları ve biberleri tavada kavurun. 4. Tavukları küçültüp doğradıktan sonra soğanlara ekleyin ve karıştırın. 5. Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın ve patlıcanların üzerine yayın. 6. Beşamel sos hazırlayıp dökebilirsiniz. 7. En son kaşar peynirini rendeleyip üzerine serpin. 8. 180° fırında 15 dakika pişirin. Pişmiş tavuğu tekrar ısıtmak, tavuğun içindeki proteinin yapısını değiştirir ve bakteri üretimine neden olabilir.