Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Düğün yemeğinde sunulan çeşitler, seçilen menü türüne göre değişiklik gösterebilir. Bazı düğün yemeği menü çeşitleri:
- Kokteyl Menü: Genellikle hafif atıştırmalıklar ve içeceklerden oluşur 1.
- Açık Büfe Menü: Soğuk, sıcak ve tatlı olmak üzere çeşitli bölümlerden oluşur ve genellikle 12-15 farklı yemek sunulur 15.
- Set Menü: Başlangıç, ara sıcak, ana yemek, tatlı gibi sırayla sunulan yemeklerden oluşur 1.
Geleneksel düğün yemeklerinde ise çorba, tiritli yemekler, etli bulgur pilavı, sebze salataları gibi ana gruplar altında çeşitli yemekler sunulabilir 4.
Düğün yemeği çeşitlerinin kesin sayısı, organizasyonun tercihlerine ve bütçesine bağlı olarak değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: