Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Düğünlerde ikram edilebilecek bazı yiyecekler ve içecekler:
- Yiyecekler:
- Ana yemek: Et, tavuk veya balık alternatifleri 24.
- Ara sıcak: Paçanga böreği, mini içli köfteler, sigara böreği gibi seçenekler 13.
- Salatalar: Çoban, Sezar veya mevsim salataları 12.
- Mezeler: Haydari, cacık, humus gibi çeşitli mezeler 23.
- Tatlılar: Düğün pastası, baklava ve diğer yerel tatlılar 24.
- Atıştırmalıklar: Kanepe, kurabiye, poğaça, börek gibi hafif yiyecekler 13.
- Yöresel lezzetler: Keşkek, çorbalar, baklavalar 12.
- İçecekler:
İkramlar, düğünün konsepti ve hedef kitlesine göre şekillendirilmelidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: