Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dilimlenmiş somon balığı temizlemek için aşağıdaki adımlar izlenir:
- Yıkama: Somon balığını soğuk suyun altında tutarak tüm yüzeyini yıkayın 23.
- Pulları temizleme: Keskin bir bıçak yardımıyla balığın pullarını yukarıdan aşağı doğru kazıyın 23.
- Kuyruk ve kafa: Balığın kafasını ve kuyruğunu dikkatlice kesin 23.
- İç organlar: Balığın karnını yatay bir şekilde kesin ve iç organlarını çıkarın 23.
- Omurga: Keskin bir bıçak kullanarak balığın omurgasını ikiye bölün ve omurgayı çöpe atın 23.
- Fileto ayırma: Balığın filetolarını omurga ve kaburgadan ayırın 23.
- Son temizlik: Filetodaki zarları ve kılçıkları daha küçük bir bıçakla temizleyin, ardından filetoları soğuk suyla yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın 23.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: