Buradasın
Dereotulu kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dereotlu kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin oda sıcaklığında olması 15. Tereyağı ve yoğurt oda sıcaklığına getirilmelidir 15.
- Hamurun fazla yoğurulmaması 1. Malzemeler karışana kadar yoğurmak yeterlidir 1.
- Dereotunun taze ve ince doğranmış olması 1.
- Fırın sıcaklığının doğru ayarlanması 4. Kurabiyeler, önceden ısıtılmış 180 derece fırında altın rengini alana kadar pişirilmelidir 14.
- Şekil verme 3. Kurabiyeler, silindir şeklinde açılıp kare olacak şekilde kesilerek fırın tepsisine yerleştirilebilir 3. Çatal ile şekil vermek de mümkündür 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: