Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dana dili yapmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Yıkama: Bol suyla iyice yıkayın ve üzerindeki kaygan tabakayı temizlemek için tuzla ovalayın 25.
- Bekletme: Yumuşaması için yaklaşık 2-3 saat suda bekletin 2.
- Haşlama: Düdüklü tencerede, içine havuç ve soğan ekleyerek bir saat pişirin 24. Normal tencerede bu süre 2-2,5 saati bulabilir 5.
- Soyma: Haşladıktan sonra dış zar kısmını soyun 25.
- Servis: Dilimleyerek söğüş olarak servis edebilirsiniz 25. Ayrıca, fırına vererek kızartabilir veya tereyağında soteleyebilirsiniz 5.
Pişirme sırasında aroma katmak için soğan, sarımsak, defne yaprağı ve tane karabiber eklenebilir 45.
Dana dili, yüksek besin değeri ve lezzetiyle bilinir, ancak kolesterol oranı yüksek olduğu için ölçülü tüketilmesi önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: