Buradasın
Çıtırlık için hangi baharat kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çıtırlık için kullanılabilecek bazı baharatlar:
- Kırmızı biber 24. Hafif bir acılık ve renk katar 4.
- Sarımsak tozu 24. Derin bir aroma verir 4.
- Kimyon 4. Nohut ve sebzelerle iyi uyum sağlar 4.
- Kekik 4. Taze ve aromatik bir tat sunar 4.
- Karabiber 4. Minimal bir acılık ekleyerek tatları öne çıkarır 4.
- Tarçın 4. Tatlı ile dengeli bir harman oluşturur 4.
Ayrıca, çıtır soğan veya çıtır biber gibi malzemeler de yemeklere hızlı ve kolay bir şekilde çıtırlık katmak için kullanılabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: