Çiğ börek hamuru yapımı için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 250 gr un - 1 adet yumurta - 100 ml su - 1 yemek kaşığı sirke - Tuz Yapılışı: 1. Unu yoğurma kabına eleyin ve ortasına çukur açın. 2. Çukurun içine yumurta, su, sirke ve tuzu ekleyerek hamuru yoğurun. 3. Sert kıvamlı bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. 4. Hamuru 17-18 bezeye bölün ve üzeri nemli bir bezle kapalı olarak 25-30 dakika dinlendirin. 5. İç harcı için soğanı rendeleyin ve suyunu sıkın. 6. Kıyma, soğan, tuz ve biberi yoğurup kenara alın. 7. Tezgahınızı unlayın, 1 bezeyi oklava veya merdane yardımıyla pasta tabağı büyüklüğünde açın. 8. Hazırladığınız kıymalı harcı hamurun yarısına yayın ve yarım ay şeklinde kapatın. 9. Tüm bezeler ve iç harcı bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. 10. Önceden kızdırdığınız bol yağda kızartın. 11. Kızaran çiğ börekleri havlu kağıt serilmiş tabakta dinlendirin. 12. Servis tabağına alarak sıcak servis yapın.