Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Catering çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:
- Etkinlik catering 12. İç ve dış mekân etkinliklerinde yiyecek servisi sunulmasıdır 1. Kurumsal etkinlikler, işyeri etkinlikleri ve evde ya da özel mekânlarda yapılan partiler bu kategoriye girer 1.
- Mobil catering 1. Yiyeceklerin bir araç, seyyar tezgâh veya kamyon aracılığıyla doğrudan konuklara servis edilmesidir 1. Konserler, iş yerleri ve şehir merkezleri gibi dış mekân etkinliklerinde yaygındır 1.
- Kanepe catering 1. Kanepe tarzı atıştırmalıkların servis edildiği catering çeşididir 1.
- Düğün catering 12. Düğünlerde misafirlere ikram edilen atıştırmalıklardır 1. Bağımsız bir şirketten kiralanabileceği gibi düğün mekânının sunduğu paketin bir parçası olarak da servis edilebilir 1.
- Gemi catering 1. Büyük yolcu gemileri ve lüks kruvaziyerlerde yolculara kaliteli bir gastronomi deneyimi sunmak için yapılan yiyecek ve içecek servisidir 1.
- Endüstriyel catering 12. Fabrikalar, madenler ve endüstriyel tesisler gibi büyük ölçekli operasyonlar için yemek hizmetlerinin sağlanmasıdır 1.
- Açık büfe catering 12. Çeşitli yemeklerin hazırlanarak misafirlerin kendi servislerini kendilerinin yapabileceği bir düzenle sunulmasıdır 1.
- Tam servis catering 3. Yemek hazırlığından sunumuna kadar her aşamada hizmet sunar 3.
- Plato menü 3. Belirli bir menü üzerinden servis edilir 3.
Catering çeşitleri, etkinliğin türüne, mekanın yapısına ve katılımcı sayısına göre farklılık gösterebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: