Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cardhu viski, genel olarak olumlu değerlendirmeler almaktadır.
- Tadım notları: Cardhu 12, meyvemsi ve tatlı bir profile sahiptir 25. Burun kısmında armut, bal, vanilya ve kayısı kokuları; damakta ise malt, meşe ve tarçın tatları öne çıkar 2. Bitişi meyve, bal ve meşe notalarıyla kısa sürer 2.
- Tüketim: Dört mevsim tüketilebilecek viskiler arasında yer alır 5. Sıcak iklime uyum sağlayan tatlı karakteriyle İspanya'da da popülerdir 5.
- Başlangıç viskisi: Malt viskiye yeni başlayanlar için uygun bir seçenek olarak değerlendirilir 1.
Ancak, bazı kullanıcılar Cardhu'yu beğenmeyebilir 1.
Viski tercihi kişisel zevklere bağlıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: