Cafe de Paris soslu tavuk yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 500 gram tavuk göğsü - 2 çorba kaşığı zeytinyağı - 2 diş sarımsak - 1 tatlı kaşığı kuru kekik - 0,5 çay kaşığı kimyon - 1 bıçak ucu karabiber - 1 kutu krema - 1 tutam dereotu - 1 tatlı kaşığı köri - 1 tatlı kaşığı (5g'lık) zerdeçal tozu - 1 tatlı kaşığı (5g'lık) hardal - 50 gram parmesan peyniri - 1 çorba kaşığı tereyağı Hazırlanışı: 1. Tavuk göğsünü kuşbaşı şeklinde doğrayın. 2. Bir kapta zeytinyağı, 2 diş rendelenmiş sarımsak, elma sirkesi, kekik, karabiber ve kimyonu karıştırın ve tavuk göğsü ile iyice harmanlayın. 3. Sürenin sonunda tavuğu tavaya alın ve sık sık sallayarak pişirin. 4. Tereyağını tavada eritin ve 1 diş rendelenmiş sarımsağı ekleyerek kavurun. 5. Ardından krema, hardal, zerdeçal, parmesan peyniri ve köriyi ekleyin. 6. Tavada iyice harmanladıktan sonra Cafe de Paris sosunuz hazır, afiyetle yiyebilirsiniz.