Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bulyonun içinde bulunan bazı bileşenler şunlardır:
- Tuz 134. Lezzetin yoğunlaşmasını sağlar 3.
- Monosodyum glutamat (MSG) 234. Lezzet artırıcı olarak kullanılır 3.
- Hidrolize bitkisel protein 34. Bitksel proteinin kimyasal işlemden geçirilmesi ile elde edilir ve bulyonun lezzetini artırmak için kullanılır 3.
- Maltodekstrin 3. Stabilizatör görevi görür ve ürünün kıvamını korur 3.
- Palm yağı 3. Doymuş yağ asitleri içeren palm yağı, bulyonlara pürüzsüz bir doku sağlar 3.
- Sentetik tatlandırıcılar ve aroma vericiler 34. Doğal olmayan tatlandırıcılar ve aroma vericiler de bulyonların tipik bileşenleri arasında yer alır 3.
- Koruyucular 34. Ürünün raf ömrünü uzatmak için çeşitli koruyucular eklenir 3.
Bulyonun içeriği, markalar ve üreticilere göre değişiklik gösterebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: