Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Budapeşte Tatlısı yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 4 adet yumurta 12
- 1 su bardağı toz şeker 12
- 1 su bardağı un 12
- 1 paket vanilin 12
- 1 paket kabartma tozu 12
- 1 yemek kaşığı kakao (isteğe bağlı) 12
Krema için:
Üzeri için:
Yapılışı:
- Yumurtaları ve şekeri bir kapta iyice çırpın 13.
- Üzerine un, vanilin, kabartma tozu ve kakaoyu ekleyin 13.
- Karışımı yağlı kağıt serili fırın tepsisine dökün ve 180°C'de yaklaşık 12-15 dakika pişirin 13.
- Krem şantiyi soğuk sütle çırpın ve buzdolabında soğumaya bırakın 13.
- Fırından çıkardığınız keki yağlı kağıt yardımıyla rulo şeklinde sarın ve ılımaya bırakın 13.
- Keki açın ve üzerine kremayı yayın, dilimlenmiş muz veya çileği yerleştirin 13.
- Keki tekrar rulo haline getirin ve üzerine pudra şekeri serpiştirerek servis yapın 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: